Handla nu, betala senare. Njut av flexibiliteten och bekvämligheten med Klarna för alla dina köp

Returer och Reklamationer

Returer

Vi på CT Collection strävar efter att du ska vara helt nöjd när du handlar hos oss. Om du skulle känna att vår produkt inte motsvarar dina förväntningar har du möjlighet att utnyttja vår 14-dagars ångerrätt. Nedan följer våra riktlinjer för returer:

Du har möjlighet att returnera de varor du köpt från ctcollection.se inom en period på 14 dagar från den dag då du tog emot din order.

För att inleda en retur, ber vi dig att ta kontakt med vår kundservice via e-post till hello@ctcolletion.genomain.com eller fylla i formuläret här. I ditt e-postmeddelande, var god och inkludera följande uppgifter:

• Ditt ordernummer.
• Produktens namn och beskrivning.
• Orsaken till returen.

Vi återkommer till dig med detaljerade instruktioner om hur du returnerar produkten till oss.

För att vi ska godkänna din retur måste produkten vara oanvänd, i nyskick och i originalförpackning. Vänligen packa produkten noggrant för att undvika skador under transport.

Returrätten gäller inte för CT Mini K5 Tens, CT Mini K5 Tens Dual, CT Elektrisk Tensapparat eller Smart Fitness där skyddsplasten har avlägsnats eller förpackningen är öppnad. Eventuella fel kan självklart reklameras.

Dessa går under kategorin:

  • Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig. Läs mer här.

När vi har mottagit och godkänt din retur, kommer vi att genomföra en återbetalning. Återbetalningen kommer att göras till det ursprungliga betalningssättet som du använde vid köpet.

OBS! Fraktkostnaden som tillkom när beställningen gjordes kommer inte att återbetalas. Returkostnaden för att returnera en produkt står du som mottagare för. Vi kan erbjuda dig en returetikett och kommer då meddela kostnaden.
 
 

Reklamationer

Vi på ctcollection.se strävar efter att leverera produkter av hög kvalitet till våra kunder. Om du har mottagit en produkt som är defekt, felaktig eller inte fungerar som förväntat, följer nedan våra riktlinjer för reklamationer:

För att påbörja reklamations processen, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på hello@ctcolletion.genomain.com eller via formuläret här. I ditt meddelande ska du ange följande information:

• Ditt ordernummer.
• Produktens namn och beskrivning.
• En detaljerad beskrivning av problemet eller felet.

Efter att du har kontaktat vår kundtjänst kommer vi att utvärdera reklamationen. Det kan inkludera att be om bilder eller annan dokumentation av problemet. Vi kommer att göra vårt bästa för att hantera din reklamation så snabbt som möjligt.

Beroende på utvärderingen av din reklamation kan vi erbjuda följande:

•En ny produkt
•Återbetalning

Våra produkter omfattas av 2 års garanti. Om du upplever problem med din produkt inom garantiperioden, vänligen kontakta oss.

Back to Top
Produkten har lagts till i din varukorg
Skip to content